Cum sa pariezi pe fotbal – Sfaturi (partea 1)

Urmarind fotbal cu nemiluita, atat pe TV, cat si de la fata locului, multi fani traiesc cu impresia ca pot prezice fara niciun fel de probleme ce se va intampla in urmatoarea etapa si nu numai. In realitate insa, situatia este cu totul alta, in conditiile in care fotbalul s-a transformat de-a lungul timpului in principala sursa de venituri pentru casele de pariuri online.

E drept, oamenilor le place la nebunie fotbalul, sunt atrasi in mod mod deosebit de acest sport si, in consecinta, il aleg atunci cand e sa fie pusi in fata unei oferte de pariuri. Pe undeva logic, tinand cont ca intotdeauna e mai bine sa pariezi pe ceva despre care ai habar, si nu sa te arunci pe sporturi exotice, ca golf, cricket si orice alta disciplina sportiva absolut neinteresanta pentru pariorul roman.

Nu putine sunt casele de pariuri traditionale (agentii de cartier) care isi primesc in fiecare zi clientii cu o oferta generoasa de meciuri de fotbal, sport care se joaca indiferent de anotimp. Doar campionatele puternice au loc in perioada toamna-primavara, urmand ca sezonul estival sa se transforme aproape intr-o “afacere” exclusiv nordica. Carevasazica, in anotimpul calduros, avem la dispozitie doar campionate nordice (Finlanda, Norvegia, Danemarca, Islanda, etc) si alte competitii mai mult sau mai putin oficiale (Cupa Confederatiilor, Gold Cup, Campionate Europene sau Mondiale de Fotbal U19, U20 sau U21, meciuri amicale, s.a.m.d.).

Chiar daca sunt sanse infime ca pariorul sa fie mai mereu in fata casei de pariuri, din punct de vedere al informatiilor care ii parvin, avem pentru dumneavoastra nici mai mult, nici mai putin de 6 ponturi prin care va puteti imbunatati modul de a paria si, in mod implicit, reduce pierderile.

Inainte de a incepe insa, nu pot decat sa va spun ca, la fel ca multi dintre pariorii aflati in cautarea marii lovituri, imi sare inima din loc in momentul in care, mai mult din joaca, apuc sa incasez un bilet cu 20+ selectii. Bilete pe care le joc ocazional pe sume derizorii (5-10 lei maxim). In alta ordine de idei, nu recomand nimanui sa foloseasca aceasta strategie in ideea realizarii unui profit pe termen lung. Motivul? Probabilitatea sa nimeriti corect toate pronosticurile selectiilor insirate pe un bilet sunt atat de infime, incat mai bine v-ati apuca sa jucati la loto. Poate fi la fel de “profitabil”, finalmente!

1. Cautati cele mai bune cote

Un lucru atat de evident, dar care este ocolit de foarte multi jucatori. Desi nu gasesc motive pentru care noi, pariorii, am accepta vreodata cotele pe alocuri jenante oferite de catre casele de pariuri online (marja mare de profit; exemplu: 1.80 cu 1.80 sau 1.80 cu 1.90), adevarul este ca multi dintre jucatori sau, mai bine spus, donatori, prefera acest mod de a paria, uitand cat de important e sa pariezi pe cote valoroase. Rar se intampla sa gasesti in offline o cota mai buna decat in online; iar acest lucru se intampla, de obicei, in momentul in care casele de pariuri gen Casa Pariurilor, Super Bet, s.a. raman in urma cu cotele atunci cand se schimba in mod dramatic, de exemplu, sansele la victorie ale unui tenismen.

In consecinta, va recomandam sa folositi ca instrument de pariere un site prin intermediul caruia sa puteti compara cotele oferite de principalele case de pariuri pentru fiecare meci in parte. Acestea se actualizeaza in timp real, un nou avantaj pentru pariorii ce doresc sa prinda cele mai grase cote.

Si daca tot am mentionat de acele cote, respectiv case de pariuri, noi spunem ca e de la sine inteles faptul ca va trebui sa aveti deschise conturi la cel putin 4-5 case de pariuri (puteti verifica lista celor mai bune case de pariuri chiar pe site-ul nostru). Iar pentru a avea mereu lichiditati disponibile, va recomandam Skrill (transferuri rapide, atat la depuneri – instant, cat si la retrageri – maxim 24 de ore).

Pentru a va testa abilitatile puteti paria deja pe NetBet.ro, siteul care va ofera o larga oferta de pariere, alaturi de bonusuri si promotii foarte dinamice. Detalii despre casa de pariuri NetBet, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *